12 uitdagende en inspirerende kaarten om jouw muzikaliteit te ontwikkelen

Melina

23 oktober 2017 •

“Hulp vragen bij iets persoonlijks dat was niet mijn ding. Ondanks dat ik wist dat ik er zelf niet uit ging komen, vond ik het super spannend om contact op te nemen met Corina nadat een gemeenschappelijke vriendin mij over haar had verteld. Het toch te doen is één van mijn beste keuzes geweest het afgelopen jaar!

Al bij de kennismaking per mail wist ik dat zij mij dat ging brengen waar ik zo hard naar op zoek was. De warmte die ik ontving tijdens de eerste ontmoeting was enkel een bevestiging. Corina laat je zijn wie en wat je bent op dat moment en neemt je mee op je pad naar datgeen wat je wil bereiken. Oprecht, eerlijk, nuchter, warm en liefdevol.

Lieve Corina, je vraagt om een referentie en het enige wat ik kan bedenken is dat ik je wil bedanken. Door jou en je begeleiding heb ik de moeilijkste stappen gemaakt. Je hebt me geholpen inzichten te krijgen in oude patronen in gedrag en gedachtegang, die te doorbreken en te vervangen met liefde. Je was er altijd, zelfs als ik er niet om vroeg was je er door middel van een appje of mailtje met enkel “Ga je goed?”. Die steun is onmisbaar als je bezig bent jezelf te herontdekken, alles wat je denkt waar te zijn niet waar blijkt te zijn en je hele leven op z’n kop staat omdat je eindelijk voor jezelf kiest. Jij bent een prachtig cadeau geweest en ik ben je voor altijd immens dankbaar!”