12 uitdagende en inspirerende kaarten om jouw muzikaliteit te ontwikkelen

Referenties

“Hulp vragen bij iets persoonlijks dat was niet mijn ding. Ondanks dat ik wist dat ik er zelf niet uit ging komen, vond ik het super spannend om contact op te nemen met Corina nadat een gemeenschappelijke vriendin mij over haar had verteld. Het toch te doen is één van mijn beste keuzes geweest het afgelopen jaar!

Al bij de kennismaking per mail wist ik dat zij mij dat ging brengen waar ik zo hard naar op zoek was. De warmte die ik ontving tijdens de eerste ontmoeting was enkel een bevestiging. Corina laat je zijn wie en wat je bent op dat moment en neemt je mee op je pad naar datgeen wat je wil bereiken. Oprecht, eerlijk, nuchter, warm en liefdevol.

Lieve Corina, je vraagt om een referentie en het enige wat ik kan bedenken is dat ik je wil bedanken. Door jou en je begeleiding heb ik de moeilijkste stappen gemaakt. Je hebt me geholpen inzichten te krijgen in oude patronen in gedrag en gedachtegang, die te doorbreken en te vervangen met liefde. Je was er altijd, zelfs als ik er niet om vroeg was je er door middel van een appje of mailtje met enkel “Ga je goed?”. Die steun is onmisbaar als je bezig bent jezelf te herontdekken, alles wat je denkt waar te zijn niet waar blijkt te zijn en je hele leven op z’n kop staat omdat je eindelijk voor jezelf kiest. Jij bent een prachtig cadeau geweest en ik ben je voor altijd immens dankbaar!”

Melina

Met veel liefde, aandacht & een vastberadenheid neemt Corina mij vol zelfvertrouwen aan de hand. Vol twijfels en onzekerheden stuiter ik altijd haar sessies in, rijk aan ervaringen en inzichten stuurt ze mij met zorg weer op mijn pad. Ze vangt me op waar nodig & geeft mij dat warme veilige geborgen gevoel die ik nodig heb als ik in dit soort onbekende dieptes & terreinen duik ❤

Anoniem

Geslaagd voor B-examen met dank aan Corina Zwaan. Een tijd geleden ben ik op zoek gegaan naar een saxofoondocent die mij verder kon/kan helpen om mijn saxofoonspel op een hoger niveau te brengen. Nou dat is zeker gelukt!

Corina is een leuke, spontane vrouw die met veel geduld op een professionele manier les geeft. Er zaten in mijn spel nogal wat zaken die niet lekker liepen. Dit is mede door de leswijze van Corina een heel stuk beter geworden. Door haar krijg je handvaten aangereikt waar je echt iets mee kan en mede hierdoor ga ik met plezier naar de lessen, en niet onbelangrijk ook thuis fanatiek oefenen. Nu na het behalen van mijn examen ga ik lekker door met de lessen want ik kan nog veel van haar leren.

Matty van Geel

Net mijn solo weer gespeeld hier op de repetitie! Hij ging zo verschrikkelijk goed! Ik voelde bijna geen spanning, voelde heeeerlijk om hem te spelen, genoot er echt van.

Anoniem

Heb de coaching van Corina als zeer positief ervaren. Het heeft me geholpen om houvast, kracht en vertrouwen in mezelf terug te vinden. Door visualisatie (op afstand), ben ik dichter bij mezelf gekomen. Heb ervaren dat de bevestiging die ik vaak bij anderen neerleg, ook uit mezelf kan halen. Een bijzondere ervaring die me handvatten heeft gegeven die ik kan toepassen in het dagelijks leven. Tijdens een dipje of moment van twijfel kan ik mezelf nu beter toespreken om hier uit te krabbelen. Ben meer in balans en probeer de positieve vibe vast te houden. Dankje Corina, voor je fijne zijn en hulp!

Eline

Ik heb een aantal keer een coaching gedaan bij Corina en dat heeft me mooie inzichten opgeleverd. Corina heeft een prettige stem waardoor je je gemakkelijk kunt ontspannen. Het voelt heel vertrouwd om met haar te werken.

Monique